Sport Totaal

Sport Totaal is de verhuurder van alle vaartuigen in onze vloot.

Dit maakt nog veel meer mogelijk want het team van Sport Totaal is specialist in alle dag uitjes in en rond Veenendaal.

Wil je je vaartochtje combineren met een andere activiteit, zoals een heerlijke fietstochtpaintballenklootschieten of bamboestieken?

Neem dan vooral contact met ons op, of neem een kijkje op de website van Sport Totaal. We denken ook graag met je mee over de mogelijkheden voor een gezellig bedrijfsuitjevrijgezellenfeest of een familieweekend.

Vlak bij de Natuur

Net als ons Outdoorpark Overberg ligt ook startlocatie Sport Totaal vlak bij de natuur.

Hoe kan het ook anders: op de Utrechtse Heuvelrug ben je altijd dicht bij het groen! Als je vanaf Sport Totaal op de fiets stapt, zit je dus in een mum van tijd midden in de bossen, of kijk je uit over de uitgestrekte heidegebieden die de omgeving van Veenendaal rijk is. Al kun je er natuurlijk ook voor kiezen om lekker van dorp naar dorp te fietsen. Er zijn rond Veenendaal genoeg leuke plekken waar je een korte pauze in kunt lassen – bijvoorbeeld voor een gezellige lunch, een ouderwetse picknick (vraag de hele groep om iets te eten mee te nemen!), of om een van de vele bezienswaardigheden in de regio te bekijken.

Huur je een toerfiets, elektrische fiets, fatbike of mountainbike?

Sport Totaal als start locatie

Wie rechtstreeks de natuur in wil, raden we altijd aan om de huurfietsen op te halen op onze primaire start locatie: ons eigen Outdoorpark Overberg.

Maar als die start locatie je om welke reden dan ook niet goed uitkomt, is onze start locatie op het hoofdkantoor van Sport Totaal een supergoed alternatief. Sport Totaal is het organisatiebureau waar Fietsverhuur Veenendaal deel van uitmaakt, dus reken maar dat ook daar meer dan genoeg fietsexpertise in huis is.

Wil je meer informatie?

Net als onze primaire startlocatie, Outdoorpark Overberg, is onze startlocatie bij Sport Totaal een prachtig beginpunt voor een dag in de natuur. Op een steenworp afstand van de bossen!