De Veense Haven

Onze haven ligt aan de rand van Veenendaal, binnen enkele minuten peddel je in de natuur.

Er zijn meerdere mogelijkheden om het water op te gaan. Kijk maar eens bij onze vloot. Er is echt voldoende parkeer gelegenheid.

Voor de start zin in een drankje of juist afsluiten met een borrel, hapje of drankje. Dat kan allemaal op hetzelfde terrein bij Hugo’s Pannenkoeken. Direct de mogelijkheden bekijken: Klik hier. 

Geweldige bereikbaarheid

De ligging en locatie zijn ook ideaal als startpunt voor een wandel- of fietstocht.

Hier hebben we mooie kantenklare routes voor. In ons moderne pannenkoekenrestaurant ben je zelfs met de hond hartelijk welkom. Kom je met een elektrische auto of fiets. Je kunt ze gewoon bij ons opladen!

Hugo's Pannenkoeken

Ideaal aan deze startlocatie is dat je hier na je kanotocht heerlijk kunt nagenieten en de kinderen nog even spelen.

Voor de kinderen is er buiten een enorme speelplaats. Dus zijn ze nog niet genoeg uitgeraasd, kunnen ze daar nog even lekker spelen op onze speelrekken of op de schommel. Slaat ons Nederlandse weer om geen probleem we hebben zelfs een mini-bioscoop. Hier spelen wij leuke kinderfilms af. Dit allemaal om er de fijnste dag van te maken!

Wil je meer informatie?

Een goed begin is het halve werk. En met faciliteiten als een bewaakte parkeerplaats, oplaad mogelijkheden, een restaurant en de nabijheid met speel mogelijkheden voor de kinderen is onze haven wel een héél goed begin van je dagje op het water.