Veense Aak

Ons vlaggenschip en trots, een waar historisch bezit.

Dus gooi de trossen los. Vaar de veilige haven uit. Onderzoek en ontdek onze omgeving vanaf deze bijzondere boot.

Deze aak is onder toeziend oog van specialisten gebouwd en staat nu bekend als de Veense aak. Historische verantwoord met als enige aanpassing de aandrijving. Waar voorheen gepunterd werd brengen wij u over de grift geruisloos van punt tot punt en laten u kennis maken met de charme van Veenendaal en de natuur rondom ons. Als we de opvarende weer terugbrengen horen we vaak: “Het was onverwacht mooi!”

 

We bezitten 2 elektro motoren dus het is nog eens ecologisch verantwoord ook. Geruisloos dus optimaal genieten van wat u onder weg zult gaan zien. Wilt u iets meer weten over de aak of de vaart waar we doorheen komen vraag het de schipper gerust. We zijn natuurlijk geen rondvaart boot maar mensen laten genieten doen we graag en vertellen met liefde over wat je maar weten wilt.

Wil je meer informatie?

Ben jij op zoek naar een bijzonder vaartuig. De Veense Aak is net die boot die jij zoekt. Laat je varen door een van onze schippers. Belangstelling voor iets echt unieks neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Tarieven Veense aak

Voor de mogelijkheden en tarieven verwijzen wij graag naar ons contactformulier of bel ons tijdens kantoor tijden.

Boeken