Grebbeweg 1, 3902 HG Veenendaal

Bij Kanoverhuur Veenendaal hebben we een vaste startlocatie: de Veense Haven. Daar kun je kiezen voor al onze vaartuigen en arrangementen, van waterfiets tot kano en van kajak tot hippe sups.

Past de Veense Haven niet in je plannen? Geen zorgen: we kunnen onze Canadese kano’s ook naar een andere startlocatie met kanosteiger brengen. Naar Zwembad De Vallei bijvoorbeeld. En in Wageningen kunnen we ze afleveren tegenover de proefboerderij, Haarwal 3.

Ben je met een grote groep? Dan is het leuk om in Rhenen te starten bij de kanosteiger achter Zideris en samen terug te peddelen naar Veenendaal.

Let op: voor het bezorgen bereken we wel transportkosten à €35,- per rit per trailer gevuld met maximaal 10 kano’s.

De Veense haven

De startlocatie waar echt voldoende parkeer gelegenheid is. Je kunt er je dag afsluiten met een borrel, hapje of drankje. Maar toch direct in de natuur in. Zin om door Veenendaal te peddelen. Ook dat is een belevenis. Dit is hèt startpunt voor iedereen en alle wensen.

Sport Totaal

Startlocatie; Sport Totaal. Dit is ons hoofdkantoor aan de rand van Veenendaal. Hier vandaan zit je binnen no time in de natuur! Je kunt hier starten als je een van onze fietsen, elektrische fietsen, mountainbikes, zelf elektrische mountainbikes of e-choppers huurt.

Vaartuig huren?

(0318) 510 617

info@kanohuurveenendaal.nl